Delta på dina egna villkor


Vi är medvetna om varje individ har unika behov och preferenser när det gäller inlärning. Därför har vi tagit steget mot en mer flexibel och tillgänglig läromiljö för att passa så många som möjligt. Oavsett om du föredrar den energifyllda atmosfären i vår inspirerande kurslokal eller om du letar efter en bekväm inlärningsupplevelse hemifrån, så kan vi erbjuda dig bägge alternativen.

Med den senaste moderna tekniken, inklusive vägg- och takmonterade kameror, mikrofoner, studioljus och bildskärmar, kan vi erbjuda en sömlös hybridlösning. Det innebär att du som deltar online kan lyssna och delta i diskussioner på samma sätt som de som är närvarande på plats. Detta skapar en dynamisk miljö som främjar intressanta och inspirerande diskussioner.

Men... När du väljer att delta på våra kurser via länk finns det dock en liten, men sorglig nackdel - du kommer tyvärr att missa frukosten från det italienska cafét Da'bramo, lunchen från restaurang Pressklubben samt vårt generösa fikabord från flertalet närliggande konditorier.

Misströsta ej! Vi lovar att kompensera detta genom att erbjuda en enastående och fängslande inlärningsupplevelse som kommer att ge dig värdefulla kunskaper och verktyg för din framtid.